Service van Aware-IT:

Wij verlenen op dit moment diverse diensten die wij persoonlijk met u
doornemen aan de hand van uw wensen en behoeften.

U kunt bijvoorbeeld denken aan:

Maandelijks of wekelijks regulier onderhoud bij u op locatie of ondersteuning op afstand (via internet). Kijk hiervoor ook op de support pagina.

Wij loggen dan vanuit Aware-IT in op uw computer en kunnen met u meekijken wat de mogelijke problemen zijn binnen uw computer en/of server van uw bedrijf. Vervolgens kunnen wij hier direct een oplossing voor zoeken.

Tevens moet u bij deze diensten denken aan het installeren van werkstations, installeren van hard- en software en alle aanverwante artikelen. Dit kan zowel op locatie als vooraf plaats vinden.

Verder leveren wij ook hard- en software artikelen, complete werkstations, back-up systemen en bieden wij u een uitermate klantvriendelijke service, wat betekent dat:

Mocht u in een noodsituatie terecht komen, ons streven is u direct te assisteren.

Voor de verkoop van hard- en software kunt u ook bij Aware-IT terecht.
Laat ons weten wat u nodig heeft en u ontvangt zo spoedig mogelijk een offerte.

Onderhoudscontract:

Aware-IT kan u een onderhoudscontract aanbieden dat voldoet aan uw wensen en eisen. U kunt hierbij denken aan regulier onderhoud aan servers, werkstations, randapparatuur en netwerkinfrastructuur alsmede alle bijbehorende artikelen.

Op deze manier zijn wij in staat eerder problemen te voorkomen of vroegtijdig te ontdekken en kan Aware-IT hier direct actie op ondernemen. Wij maken samen met u afspraken over de werkzaamheden die Aware-IT voor u gaat uitvoeren en met welke frequentie. Vraag naar de tarieven via het (contactformulier) en u zal zo spoedig mogelijk worden teruggebeld.

Website:

Ook voor het maken en onderhouden van uw website kunt u bij Aware-IT terecht. Vraag naar de tarieven en wij nemen contact met u op om op korte termijn een afspraak in te plannen. Door middel van een persoonlijk gesprek kunnen wij uw wensen en behoeften van uw website juist in kaart brengen.

Historie:

Aware-IT is een organisatie opgericht door Marcel Nijhuis op 1 februari 2004.
Na een periode van groei te hebben doorgemaakt heeft de organisatie zich ontwikkeld tot een erkend IT bedrijf met meerdere medewerkers.

In eerste instantie zijn we begonnen met een aantal grote klanten voor wie Aware-IT alleen service verleenden. Deze servicegerichtheid werd al snel een enorm succes en daardoor werd de vraag naar producten en diensten steeds groter waardoor Aware-IT haar kennis alleen maar heeft uitgebreid.

Toekomst:

In de toekomst is ons streven een eigen software pakket te gaan leveren;
dit zal zo spoedig mogelijk onder de aandacht worden gebracht.